Medispring voor fysiotherapeuten,  verpleegkundigen en verloskundigen

Medispring is een, door het RIZIV, gelabelde software voor algemene geneeskunde aangepast aan de meeste behoeften van paramedici voor het coderen van gezondheidsgegevens.

Voor de facturatie en/of communicatie met het ziekenfonds of eHealth, neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Neem deel aan onze werkgroepen

Medispring perfectioneert voortdurend zijn modules samen met zorgverleners voor de paramedische wereld. Op die manier wordt er rekening gehouden met hun realiteit op het terrein en hun specifieke noden.

Wilt u zich aansluiten bij een werkgroep voor uw vak om zo uw toekomstige werkinstrument te co-creëren of wilt u gewoon op de hoogte gehouden worden van deze ontwikkelingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom Medispring kiezen?

Afgestemd op uw behoeften

Onze software is gemaakt en ontworpen door zorgverleners.
Dit is een garantie dat de tool zo dicht mogelijk aansluit bij uw dagelijkse behoeften.
Bovendien kan je het overal gebruiken: op medisch consult en bezoek, met of zonder internetverbinding. 

Gebruiksvriendelijk en ergonomisch

We besteden bijzondere aandacht aan het eenvoudig maken van de IT-tool: met Medispring kan u al uw aandacht besteden aan de zorg voor uw patiënten zonder dat IT een belemmering wordt.

Gelabelde software

Voor huisartsen is onze software goedgekeurd door e-Health en kan u jaarlijks tot € 6.000 aan premies verdienen, om nog maar te zwijgen van het eGMD. Voor specialisten is onze software goedgekeurd voor gespecialiseerde eAttests. 

Coöperatieve en multidisciplinaire software

Bovenop het feit dat Medispring bedacht werd door artsen, door voor Medispring te kiezen, bent u er zeker van dat uw software nooit door een ander bedrijf zal overgekocht worden en dat uw geld volledig opnieuw wordt geïnvesteerd in de zorgverlening. 

Gegevensbescherming

In een tijdperk waar medische gegevens zo gewild zijn, behoudt u de controle over uw patiëntgegevens. De gegevens zijn gecodeerd op uw computer en niemand anders dan u heeft er toegang toe.

Ontdek de volledige introductie
van Medispring via video 

Medispring SCRL

Kantoren en Maatschappelijke zetel :
Place de l'Université 16/16
B-1348 Louvain-la-Neuve

BE0697.560.553

Support

+32 78 077 050
support@medispring.be
Van maandag tot vrijdag :
8u30-12u30 en 13u15-17u30
Zaterdag, zondag en feestdagen : gesloten (behalve voor de support van wachtposten - HWP)
Download TeamViewer