Enkele getuigenissen van onze gebruikers

De kracht van onze coöperatie zijn de gebruikers voor wie we ons inzetten om hun dagelijks leven aangenamer te maken. Hieronder enkele getuigenissen.

Met mijn medisch huis hebben we in mei 2019 voor Medispring gekozen. We zien de evolutie van het programma en zijn zeer tevreden over de het team: ze hebben zich enorm snel moeten aanpassen aan de gezondheidscrisis en alles wat zich daarmee meebrengt op e-health niveau. We voelden ons een team van ontwikkelaars "on the job"! Wat een energie!

Bovendien zijn de webinars interactief en educatief, er zijn tutorials voor elke evolutie van het programma.

We hebben absoluut geen spijt van onze keuze!

We kijken uit naar de ontwikkeling van de modules voor paramedici.

Dr Françoise Laboureur
Medisch centrum Arsouilles

Het is zeer duidelijk te zien dat Medispring door artsen is gemaakt, in die zin dat het gebruik in de dagelijkse praktijk vrij intuïtief is.

Allereerst is er een eenvoudig en goed opgebouwd dossier: het gegevensblad van de patiënt, belangrijke gezondheidsinformatie over hem/haar, de geschiedenis van de consultaties en de consultatie van de dag (of bezoek, notitie, telefonisch contact, ...) .

Er zijn echt verschillende elementen die alles gebruiksvriendelijk maakt zoals het direct versturen van recepten per e-mail, de mogelijkheid om zorgelementen te koppelen, resultaten te filteren, foto's/rapportages toe te voegen.

Het kan wat tijd kosten om de verschillende concepten of nieuwe functies van de software in je op te nemen maar daarna zul je zoveel winnen. Alles is te winnen: helder dossierbeheer, goede communicatie tussen collega's, op het juiste moment opvragen van adequate informatie, ...

Dr Stéphanie Bouvy
Jonge dokter, 27 jaar

Ik hou van het idee van een coöperatie - en neem ook deel aan anderen - en ik ben een fan van uw programma :-)

Ik heb de indruk dat er al een grote weg is afgelegd sinds de geboorte van Medispring en ik heb nog steeds het gevoel dat de artsen gehoord worden als er verzoeken zijn om verbeteringen / wijzigingen in het programma.

We kunnen dus net zo goed geld steken in wat aan onze eigen waarden voldoet.

Dr Cohnen Ingrid
Huisarts (spontane investeerder in de coöperatie)

Hallo,

Eerst en vooral BEDANKT voor al uw energie en enthousiasme die u in dit geweldige project hebt gestoken.

Ik durf me niet in te beelden waar we zouden zijn na deze COVID-periode zonder de hulp van onze IT-tool en uw reactievermogen in de verschillende updates.

Duizendmaal BEDANKT en nog meer: BRAVO.

Dr Jean-Stephan Rochet
Huisarts

Als getuige van het ontstaan ​​van Medispring kon ik de evolutie stap voor stap volgen. Van een lege pagina twee jaar geleden tot wat mijn dagelijks werkinstrument is geworden.

De software is efficiënt voor dagdagelijks gebruik, loopt voorop op het gebied van e-health-tools en voldoet volledig aan de vereisten en nauwkeurigheid die onze praktijk vereist.

De betrouwbaarheid en het reactievermogen van de helpdesk zijn de belangrijkste elementen waardoor ik in alle situaties gerust kan zijn.

Door de opleidingen die ik heb gegeven heb ik tientallen andere gebruikers kunnen ontmoeten en de interesse in medische IT kunnen zien. Wat een beperking was is een werkcomfort geworden. Het delen van voorstellen van andere gebruikers betekent dat het programma zich parallel met onze medische praktijk uitbreidt en evolueert.

Het zijn de gebruikers die Medispring gemaakt hebben tot wat het nu is geworden en zij zullen ervoor blijven zorgen dat het kan blijven bestaan ​​en verbeteren.

Dr Cédric De Roeck
Huisarts en coach

Dames en heren,

Het maken van een software op het complexe niveau en vereisten van Medispring is, wetende uit persoonlijke ervaring, een complexe taak die een bekwaam, hardwerkend en vindingrijk team vereist. Contact houden met gebruikers om zo goed mogelijk aan hun eisen te kunnen voldoen is net zo moeilijk. Daarbij de technische ondersteuning bieden is een uitdaging.

Ik weet dat uw team heel wat artsen ondersteund die min of meer nerveus zijn, min of meer gehaast en ongetwijfeld ook zeer incompetent zijn in computerzaken en dit niet altijd met de nodige vriendelijkheid en geduld.

Dit vereist beschikbaarheid, tact, het niet zo voor de hand liggende vermogen om de zorgen van gebruikers te begrijpen die ze zelf niet noodzakelijkerwijs begrijpen, en daarvoor wil ik jullie allemaal bedanken.

Het doel van deze korte notitie is om een ​​heel simpele realiteit die ik ter harte neem: u doet opmerkelijk werk en ik ben niet de enige die dat opmerkt. We zijn waarschijnlijk met te weinig die het zeggen, we zijn gewend aan de kwaliteit van uw werk...

Fijne dag, zorg goed voor uzelf en u naasten en blijf ons deze uitmuntende service garanderen

Dr Henri Maquoi
Huisarts

Als ik onze samenwerking met Medispring zou moeten definiëren, zou ik zeggen: vriendelijkheid, professionaliteit, een luisterend oor, goede wil en geduld (...).

Mensen die niet alleen gekwalificeerd zijn maar ook menselijk en attent zijn. Ze hebben hard gewerkt om ons te helpen een programma aan te bieden dat is aangepast aan onze praktijk en onze verschillende artsen. We zijn trots van onze beslissing om een ​​medisch programma op menselijke schaal te kiezen.

Nadine Michiels
Secretaresse bij Medizinisches Zentrum Merols

We zijn tot nu toe erg blij met onze ervaring met Medispring. De software is gebruiksvriendelijk, snel en relatief intuïtief.

Dr Absil en Dr Bollens
Specialisten Gynécologie en Urologie

Medispring SCRL

Kantoren en Maatschappelijke zetel :
Place de l'Université 16/16
B-1348 Louvain-la-Neuve

BE0697.560.553

Support

+32 78 077 050
support@medispring.be
Van maandag tot vrijdag :
8u30-12u30 en 13u15-17u30
Zaterdag, zondag en feestdagen : gesloten (behalve voor de support van wachtposten - HWP)
Download TeamViewer