Gebruiker worden

Door klant te worden bij Medispring sluit u zich aan bij een gemeenschap van zorgverleners samengebracht in een coöperatie.
Uw bijdrage wordt als eerste opnieuw geïnvesteerd in de software, de ondersteuning, trainings en nieuwe functionaliteiten en zal altijd hergebruikt worden voor de coöperatie en zorgverleners.

Onze prijzen
Onderstaande tarieven zijn de coöperatieprijzen voor 2023
voor het gebruik van ons Elektronisch Medisch Dossier.
Jaarlijkse licentie

1.990€ incl. BTW

Om de financiering van gebruikersondersteuning, hosting, back-ups, onderhoud en softwareontwikkeling te garagderen wordt er jaarlijks een licentie gefactureerd.

Jaarlijkse licentie
(verminderd tarief)

1.348,58€ incl. BTW

Deze jaarlijkse licentietarieven zijn van toepassing voor assistenten, jonge artsen (minder dan 2 jaar actief) of artsen ouder dan 65 zonder veel activiteit.

N.B. Medispring geeft geen verminderd tarief voor artsen die parttime werken.

Installatiekos-ten

419,95€ incl. BTW / gebruiker

Deze kost is per gebruiker en dekt de configuratie van uw databases (lokaal en algemeen) en de installatie van de software door onze teams.

Installatiekosten verminderd tarief

209,98€ incl. BTW / gebruiker

Dit installatietarief geldt voor assistenten, jonge artsen (minder dan 2 jaar actief) of artsen > 65 jaar zonder veel activiteit. 

Administratief of paramedisch personeel

Gratis

De software is gratis voor het paramedisch en administratief personeel van een betalende gebruiker. Zo kunnen administratieve bediendes en verpleegkundigen in een groepspraktijk gratis gebruik maken van Medispring.

Gepensioneerde arts

Gratis

Onze software is gratis toegankelijk voor maximaal 20 bestanden per maand, ook als u met pensioen gaat.

Academische licentie

Gratis

Een academische versie van onze software in SaaS-modus wordt gratis ter beschikking gesteld van scholen en universiteiten voor opleidingsdoeleinden.

Om meer informatie te krijgen kunt u ons een email sturen naar contact@medispring.be.

Andere producten

Medispring biedt u ook nog andere aanvullende producten 

Huisartsenwachtpost

Contacteer Ons

Om een prijsofferte aan te vragen kunt u ons contacteren via e-mail: contact@medispring.be

Facturatiemodule met forfait
(zonder EMD)

726€ incl. BTW / organisatie

Voor klanten die onze forfaitaire factureringsmodule willen gebruiken zonder ons Elektronisch Medisch Dossier (EMD) te gebruiken wordt een jaarlijkse kost gevraagd om de hosting-, ondersteunings- en onderhoudskosten te dekken. Voor gebruikers van onze EMD is deze module gratis.
N.B. Bij bovenstaand tarief zijn installatiekosten niet inbegrepen.


Indien u reeds een licentie hebt bij een ander EMD en u een contract bij Medispring wenst, dan bieden we u de periode aan die nog gedekt is door uw huidig contract.


N.B. Alle prijzen zijn inclusief BTW en onze licenties zijn op jaarbasis. De afgebeelde prijzen zijn de prijzen als cooperant en ter informatie. Op basis van uw situatie zal ons team u een gepersonaliseerde offerte bezorgen. 

Pre-order formulier

Vul dit formulier zo nauwkeurig mogelijk in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je aanvraag af te ronden.


De volgende stappen

Éénmaal het inschrijvingsformulier is ingevuld zijn er nog een aantal stappen te volgen alvorens u dagelijks met onze software kunt beginnen werken :

1

Coöperant worden

Medispring is een coöperatieve vennootschap. Om de software van Medispring te gebruiken wordt u uitgenodigd om coöperant te worden via de volgende site: coöperatieve vennootschap Medispring. We verzoeken onze toekomstige coöperanten de volgende informatienota door te nemen alvorens de inschrijvingsprocedure te starten. Alle andere officiële documenten van de coöperatieve vennootschap kunt u hier terugvinden.
2

Technische formaliteiten (eHealth + gezondheidsnetwerk)

Indien nodig helpen wij u graag verder bij het aanvragen van het eHealth-certificaat en/of uw inschrijving bij een gezondheidsnetwerk.
3

Installatie van de software

Installatie van de software op uw computer, op afstand via TeamViewer, door onze teams. Onze software moet draaien op computerhardware met de volgende MINIMALE kenmerken: een minimale Core i5 8e generatie processor, een SSD type harde schijf met meer dan 500Gb (1 To is ideaal), met 8 GB RAM. Uw ervaring hangt natuurlijk af van hoe u onze software parallel gebruikt: een krachtigere configuratie is altijd handig.
4

Training

U krijgt van ons, vanop afstand, een opleiding omtrent de software zodat u het hele systeem leert kennen. 

Medispring SCRL

Kantoren en Maatschappelijke zetel :
Place de l'Université 16/16
B-1348 Louvain-la-Neuve

BE0697.560.553

Support

+32 78 077 050
support@medispring.be
Van maandag tot vrijdag :
8u30-12u30 en 13u15-17u30
Zaterdag, zondag en feestdagen : gesloten (behalve voor de support van wachtposten - HWP)
Download TeamViewer